Planering La Venza

Lördag
Jag ska till stallet på förmiddagen för att rida. Det kommer bli mycket lösgörande arbete och fokusera på stadigheten, övergångar och halter som är väldigt viktigt för oss. Lösgörande så som serpentiner, volter och bågar kommer nog vara huvudövningarna imorgon. Ev kanske vi kör igenom programmet ifall OM hon känns tillräckligt lösgjord.

Söndag
Uteritt troligtvis eller så blir det 50/50 beroende om hon skött sig på lördagen.

Måndag
Tömköring alt Vila


Tisdag
Dressyr på banan inför tävling

Onsdag
Lektion? alt Dressyr på banan inför tävling

Torsdag
Uteritt klättring troligtvis

Fredag
Rider igenom La Venza och arbetar låg och lösgjord. Duschar och fixar henne fin!

Lördag

Tävling

Söndag
Uteritt

Det blir en ganska hård vecka att se fram emot! :-)

Heja Pernilla!

GodKväll alla glada människor!

Idag har jag ridit på första gången sedan i måndags då jag olyckligtvis föll av en häst i stallet och gjorde illa mig vid ryggen. Jag har både haft svårt att gå första dagarna, sitta i soffan tex och att böja mig ner. Att gå och lägga sig har till och med det varit jobbigt, speciellt att inte kunna ligga som man vill och sova!

Imorgon blir en rolig dag! Först ska jag först trimma lite på La Venza och sedan ska följa med Pernilla till stäket för tävling! Det ska bli en rolig dag, framförallt ser jag väldigt mycket framemot ridningen med La Venza. Men framförallt bra för mig att hänga med Pernilla och bli tävlingssugen! Tycker alltid det är lika roligt, dessutom går det alltid så bra för Pernilla på tävlingar :-)

Morgondagens ridning blir med La Venza på ridbanan, jag har varit seg med att verkligen sätta mål för min ridning och kräva utav La Venza men nu ska det bli ändring för det om jag vill komma dit jag vill. Det har blivit mycket att vi är på volten senaste dagarna men man behöver ju inte alltid hitta på tråkigheter där- igår busade vi lite och löshoppade lite smått.

(Bara för att jag skulle lägga in en bildbomb ville såklart inte kopierainknappen fungera.....typiskt!!)

Vi hörs mer imorgon för resultat för pernilla :)


Hej!

Nu är vi som sagt tillbaka. Dock renoverar vi hemma så vårat internet funkar lite halvdassigt, men jag ska försöka uppdatera så mycket och bra så bra som möjligt. Jag ska väl försöka fixa en ny design också, lite mera somrig.

Det har ju i alla fall hänt vääääldigt mycket på hästfronten sen sist. Vi har endast starat en tävling sen sist , men det gick åt skogen då det var en katt jävel på läktarn så där la vi till lite ryggniningar, slängningar och volter. Nja men har i alla fall blivit sjukt fin nu. Han är verkligen super, takten börjar komma, han är bärigare och har kommit upp sig i formen. Så nu i helgen blir det en LB:1 och sen en reg LA:1 två helger efter det.

Hörs snart!/Pernilla


Nu kör vi en lista! (Johanna)

Dag 1 - Presentera dig och din häst
Dag 2 – Min första häst
Dag 3 - Min största rädsla inom hästsport
Dag 4 - Hur började mitt häst intresse 
Dag 5 - Det här finns i min rykt låda
Dag 6 - Det här äter min häst varje dag
Dag 7 - Min favorit grej i stallet
Dag 8 - Min hästs vardags outfit
Dag 9 - Mitt bästa häst minne
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - En bild på stallet
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 - En nytagen bild och 5 punkter som beskriver din häst
Dag 14 - Varför får ridning dig att må bra
Dag 15 - Något du och din häst är stolt över som ni har gjort!


Nu är vi tillbaka!

Ja ni har precis läst rätt, Jag och Pernilla ska nu åter igen dra igång med bloggningen för år 2012. Mycket har hänt sedan vi träffats sist här, Vilket både jag och Pernilla kommer skriva om i egna inlägg ikväll!

Inlägg kommer! :-)

RSS 2.0